joi, 11 decembrie 2014

Gpl mi-a trebuit mie...

       Tot vroiam sa fac economii si m-a mancat undeva sa incep sa economisesc tocmai cu masina mea personala. Iarna trecuta mi-am montat o instalatie gpl pe masina si de atunci am inceput sa am numai probleme cu Logan-ul meu cu motor de 1.6. La nici 1000 de km dupa ce am montat instalatia pe masina mi s-a aprins dintr-o data martorul cu check engine si masina a inceput sa mearga ciudat.
M-am speriat am tras pe dreapta, am chemat platforma pe autostrada si am adus-o inapoi in Bucuresti. Dupa ce am dat 800 de lei pe tractare am avut surpriza de a vedea ca masina functiona perfect cand am dus-o in service. Dupa inca 1 luna de zile, aceeasi problema, numai ca dedata aceasta masina s-a oprit in mers si pana nu am dus-o la cei cei care mi-au montat instalatia nu am avut ce sa fac. Mi-au resetat parametrii la instalatie si timp de 6 luni de zile nu am avut nicio problema.
      Acum iar am inceput sa am probleme cu ea, masina merge in suture, parca ar da sa se inece si desi am pus-o pana acum pe 3 testere in 3 service-uri auto diferite, nu mi-a dat nicio eroare si toti mecanici ridica din umeri.
       O perioada foarte buna de timp, rezolvam problema comutand de peg pl pe benzina, dar acum nu mai functioneaza nici aceasta metoda si sincer imi este tare frica ca am compromise motorul…