sâmbătă, 15 octombrie 2016

O tamplarie aleasa corect ne scapa de cheltuielile iernii

Cu totii ne dorim sa locuim in spatii eficiente si moderne, astfel ca cele mai noi constructii se adapteaza cerintelor clientilor. Un aspect esential este ca locuintele sa nu impuna costuri ridicate in cursul iernii, insa sa promita si confort pentru proprietari, motiv pentru care alegerea tamplariei joaca un rol foarte important. PVC-ul este in topul preferintelor clientilor care beneficiaza de costuri reduse atat la achizitie, cat si pentru incalzirea locuintei, izolarea termica fiind unul dintre cele mai importante avantaje.

Izolare termica si fonica grozava

Astfel, variatiile de temperatura nu vor fi resimtite atunci cand afara valorile sunt negative, intrucat in interior vor fi stabile. Mai mult, se evita condensul, dar si toate neplacerile aduse de acest fenomen, precum formarea mucegaiului care nu numai ca favorizeaza dezvoltarea problemelor respiratorii, insa afecteaza si integritatea structurii. In plus, zgomotele venite din exterior nu vor fi deranjante, datorita bunei izolari fonice.

Rezistenta si durata de viata

PVC-ul este un material foarte prietenos cu mediul inconjurator, intrucat poate fi reciclat de nenumarate ori, in timp ce durata sa de viata este de minim 5 ani, in functie de conditiile la care este supus. De asemenea, aceasta tamplarie din PVC este ideala in fata incendiilor, deoarece nu intretine flacara, iar clientii se pot bucura de mai multa siguranta. Mai mult, nici intretinerea nu este una speciala, ci este suficienta stergerea ocazionala de praf cu o carpa umeda.

Usor de montat si confort

Pe langa faptul ca sunt reduse costurile de achizitie, nici montajul PVC-ului nu va ridica probleme, intrucat este un material foarte usor de manevrat si instalat. Cei care aleg tamplarie din PVC se vor bucura de mai mult confort, in special la sfarsitul si inceputul anului, cand temperaturile negative pun stapanire pe tara noastra, iar acestea nu vor fi resimtite in spatiile interioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu