joi, 1 iunie 2017

Acum se fac lenjerii de pat si din bambus

Oricine isi doreste sa se bucure de tot confortul in propriul dormitor, dar pentru a obtine aceasta performanta trebuie sa se tina cont de nenumarate aspecte, inclusiv de alegerea lenjeriilor de pat potrivite. Pe piata sunt propuse nenumarate optiuni, insa una dintre cele mai cautate optiuni este reprezentata de lenjerii din fibra de bambus, care sunt cunoscute pentru proprietatile ecologice aduse.

Antibacterian

Cu alte cuvinte, cei care vor opta pentru o astfel de lenjerie de pat vor putea sesiza scaderea activitatii microbilor, totul fiind natural, fara a fi nevoie de aplicarea anumitor substante speciale in acest sens. In plus, in cadrul procesului de confectionare totul este natural, motiv pentru care acestea pot reprezenta cea mai buna alegere pentru dormitorul copiilor, ce trebuie sa fie intotdeauna protejati.

Usor de intretinut



Totusi, pentru a va bucura cat mai mult timp de toate proprietatile aduse, este importanta respectarea tuturor regulilor specificate pe ambalaj, care, oricum, nu vor atrage batai de cap. Pe aceasta cale se prelungeste durata de viata, deoarece fibrele vor fi mai bine protejate si nu vor fi deteriorate in urma procesului de spalare.

Unde gasesc?

Lenjerii din fibra de bambus se gasesc in toate magazinele de specialitate si nu numai, insa pentru a nu mai pierde timpul este mult mai simplu sa se apeleze la CasaNewConcept, magazin online, unde pot fi suficiente chiar si cateva minute pentru gasirea modelului preferat. Variantele sunt diversificate, pentru toate gusturile si nevoile, motiv pentru care nici un client nu va fi dezamagit.

Preturi bune


Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa clientii se bucura si de nenumarate oferte si promotii disponibile pe site, printre care si cea 1+1 gratis, ce presupune ca la achizitionarea unei lenjerii se vor primi doua, iar transportul este din partea casei pentru fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu