duminică, 5 decembrie 2021

Un service Renault pe care te poti baza

Exista o multime de situatii in care autoturismul dumneavoastra se poate defecta si, cu siguranta, este bine sa stiti pe cine va puteti baza. Nu este deloc simplu sa dai peste un service de calitate in care sa poti avea incredere, cu specialisti dedicati marcii pe care o conduceti. Totusi, un service Renault bun veti gasi la Auto Cobalcescu. 

Profesioniștii noștri, care sunt echipați și educați la cele mai înalte standarde, acordă prioritate întreținerii auto și siguranței clienților noștri. În acest sens, pentru a oferi clienților cea mai buna experiență posibilă, oferim servicii de revizie, electrice, diagnosticare, geometrie, înlocuire anvelope și alte servicii mecanice. Toate atelierele noastre sunt complet echipate și echipate la cel mai înalt standard, oferind profesioniștilor toate echipamentele și instrumentele esențiale pentru a-și îndeplini sarcinile, permițându-le să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp posibil.

Nu trecem cu vederea alți factori cruciali care ar putea fi deteriorați de un posibil accident rutier, cum ar fi caroseria automobilului, pe lângă reparațiile tehnice pe care le facem. În cazul în care clienții noștri au astfel de probleme, aceștia pot beneficia de următoarele servicii: serviciul de poliție care vizează accidente minore în toate sectoarele din București; ședințe de consiliere pentru a ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă între părțile implicate; detectarea daunelor în colaborare cu majoritatea asigurătorilor cu care lucrăm; și, nu în ultimul rând, reparații de caroserie multi-marcă. Pentru furnizarea acestor servicii sunt necesare trei etape: identificarea părților responsabile; contactarea companiei de asigurări pentru validarea daunelor; și, în sfârșit, reparația reală a vehiculului.

Nu în ultimul rând, puteți solicita servicii de inspecție tehnică periodică (ITP) în același sediu, care se vor desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare. Este necesar să se întocmească documente specifice, cum ar fi o carte de identitate sau un pașaport pentru persoane de alte naționalități; certificat de inmatriculare a vehiculului; cartea de identitate a autovehiculului în original, iar pentru cele achiziționate în leasing, copie semnată și ștampilată de societatea de leasing; si asigurare RCA actualizata, pentru a intra in posesia acestora.

Vino cu masina ta Renault la Auto Cobalcescu si ai garantia ca este pe maini bune. Ai ocazia sa scapi de toate grijile si de orice problema, stiind ca aici orice problema, indiferent de cat de simpla sau de complicata este vei putea sa o remediezi. Apeleaza chiar acum si bucura-te de o experienta grozava!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu